Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2012
Ing. Tomáš Kupsa

Dne 29. 2. 2012 spustilo Ministerstvo životního prostředí prostřednictvím Státního fondu životního prostředí podávání žádostí o poskytnutí podpory pro XXXV. výzvu OPŽP. V rámci výzvy má být rozděleno 2,5 mld. Kč na projekty zaměřené na udržitelné využívání zdrojů energie.

dotační šance pro obce
Vybíráme z našich referencí

Devítipodlažní bytový dům postavený počátkem 70. let minulého století v typizované soustavě T 06B. V energetické studii byla navržena opatření, na základě kterých mohou projektanti už v počáteční fázi optimalizovat projekt z hlediska energetické náročnosti. Dokument také zhodnotil ekonomickou stránku navržených doporučení.

bytový dům na ul. Olivové

Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/07

SOUČASNÝ STANDARD ASFALTOVÝCH PÁSŮ PRO HYDROIZOLACI STAVEB
Ing. Zdeněk Plecháč

Svaz výrobců asfaltových pásů v ČR pomáhá projektantům, architektům, realizačním firmám, ale i majitelům staveb zorientovat se v nabídce hydroizolací z asfaltových pásů nabízených v ČR. Pro tyto účely byla v r. 2014 vydána ČSN 73 0605-1, která na základě dlouhodobých zkušeností nastavuje standard kvality asfaltových pásů nejčastěji používaných v podmínkách českých staveb.