Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2010
Ing. Jan Pešta, Ing. Viktor Zwiener, Ph.D.

Nadměrný přenos kročejového zvuku je častým důvodem stížností uživatelů u bytů především v moderní výstavbě. Z pohledu kročejové neprůzvučnosti je nutné řešit nejen skladbu podlahy v její ploše, ale také v detailech napojení na související konstrukce, které mohou mít na výslednou kročejovou neprůzvučnost rozhodující vliv.

podlahy z pohledu kročejové neprůzvučnosti
Vybíráme z našich referencí

Ke kolaudaci nově instalované vzduchotechniky v prostorách stávající školní kuchyně jsme prováděli měření hluku vyžadovaná hygienickou stanicí. Jednalo se o měření hluku na pracovišti v interiéru kuchně a měření hluku venkovní vzduchotechnické jednotky v chráněném venkovním prostoru stavby  před fasádou objektu školy.

Objekt školní kuchyně, Česká Kamenice
Vybíráme z našich publikací
Fasády - skladby a detaily

leden 2013
Publikace obsahuje konstrukční, materiálové a technologické rešení skladeb a konstrukčních detailů vnějších tepelněizolačních kompozitních systémů. Publikace vychází ze znalostí a zkušeností pracovníků Atelieru DEK. Prezentovaná řešení odpovídají současnému stavu poznání autorů a nejsou považována za jediná možná.

ISBN 978-80-87215-12-8