Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Tomáš Kupsa

V tomto článku je uveden přehled dotačních programů z hlediska stavebnictví, energetiky a životního prostřední. U jednotlivých programů je uvedená krátká charakteristika a odkaz na web organizace, která dotaci zaštiťuje.

dotační programy - únor 2011
Vybíráme z našich referencí

V nově realizované učebně základní školy v Huntířově (okres Děčín) jsme provedli měření doby dozvuku a současně měření umělého osvětlení. Obě měření byla provedena pro doložení plnění požadovaných parametrů vnitřního prostředí učebny pro doložení příslušné hygienické stanici při kolaudaci před zahájením školního roku.

Rozšíření základní školy, Huntířov

Vybíráme z našich publikací

dektime 2016/11

SKLADBOU TOPDEK LZE DODATEČNĚ ZTUŽIT STARÝ KROV
Ing. Jakub Lukavec

Změna ve využívání půdních prostor si vyžádá změnu skladby střešních plášťů, čímž dojde k zásadnímu přitížení nosné konstrukce krovu, ke snížení možnosti odtávání sněhové vrstvy, ale především vede k potřebě ztužení celé konstrukce. Dříve tolerované deformace prvků krovu by se u skladeb nad obytným prostorem projevily prasklinami a trhlinami, mimo jiné v kontaktu střechy s navazujícími konstrukcemi.