Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2014
Ing. Robert Kokta

Technici ATELIERU DEK jsou pravidelně konfrontováni s vlhkostními defekty u objektů s dvouplášťovými střechami s lehkým dolním pláštěm. Komplexní rekonstrukce takových střech obvykle vyžaduje značné finanční náklady.

objekt, který je předmětem článku
Vybíráme z našich referencí

Novostavba výrobní haly o rozměrech 150 x 150 x 12 m a objemu 270 000 m3. Příčkami byla hala rozdělena na 3 samostatné prostory. V průběhu měření se ukázalo, že příčky jsou provedeny nevzduchotěsně a proto byla hala měřena jako celek s tím, že v každém prostoru byla jedna měřicí sestava a ve styku příček bylo kontrolováno vyrovnávání tlaků mezi prostor. Měření bylo uskutečněno pro účely certifikace haly v systému BREEAM. Další info v tomto článku.

blower door test XXL
Vybíráme z našich publikací

dektime 2016/02

DEKCASSETTE IDEAL - NOVÝ TYP FASÁDNÍ KAZETY OD VÝVOJE PO PRAKTICKÉ POUŽITÍ
Ing. Evžen Janeček

DEKMETAL patří k tradičním českým výrobcům kovových provětrávaných fasádních systémů a plechových střešních krytin. Fasádní systém DEKMETAL našel od roku 2003 uplatnění na několika tisících objektů nejen v České republice, ale i v zahraničí.