Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Robert Kokta

Na střechu bazénu jsme se dostali v momentě, kdy realizační firma zahajovala výměnu povlakové hydroizolace střechy. Důvodem výměny byly vlhkostní poruchy v interiéru bazénu. V průběhu řešení akce jsme zjistili, že obnova povlakové hydroizolace řešila jistě závažné, ale jen dílčí nedostatky konstrukce střechy.

střecha nad bazénem
Vybíráme z našich referencí

Na několika místech tělocvičny došlo k lokálnímu prohýbání podlahy. Přibližně uprostřed tělocvičny bylo v únoru 2016 provedeno rozkrytí skladby v místě propadu. Po rozkrytí byla objevena zcela mokrá minerální vata a značně degradované dřevěné prvky tvořící nosný rošt podlahy. Objednatel požadoval provést posouzení stavu podlahy tělocvičny a koncepční návrh odstranění závad spodní stavby formou odborného posudku.

Sportovní hala Poniklá
Vybíráme z našich publikací

dektime 2019-03

SPRÁVNÝ ODHAD STAVEBNÍCH NÁKLADŮ A JEJICH OPTIMALIZACE
Ing. Vladimír Panák, Ing. Ondřej Šimáček

Mám na to postavit si dům? Každý investor stojí před otázkou správného stanovení finančních nákladů na realizaci svého snu. Aby dal plánům konkrétnější obrysy a mohl je začít realizovat, potřebuje si zajistit dostatek finančních prostředků. A tady se setkává s prvními potřebami kvalifikovaně odhadnout cenu stavby.