Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2012
Ing. Jan Pešta

Prostorová akustika hodnotí šíření zvuku v uzavřených prostorech. Sledování parametrů prostorové akustiky je důležité zejména v místnostech sloužících pro přednes mluveného slova a hudby, v místnostech sloužících pro záznam zvukového signálu a v dalších vybraných prostorech, kde je důležité zajištění dostatečné srozumitelnosti řeči.

prostorová akustika
Vybíráme z našich referencí

Pro majitele objektu bylo provedeno prověření technického stavu společných prostor, konstrukcí a technického zařízení. Na základě zjištěného stavu byl zpracován koncepční návrh nápravných opatření, orientační nacenění navržených nápravných opatření a byly určeny priority opravy. Výstupem byl technický audit s podrobnou fotodokumentací z provedených kontrol.

Bytový dům, ul. K Lesu, Praha
Vybíráme z našich publikací

dektime 2016/08

VYUŽITÍ VÝSLEDKŮ ZKOUŠEK ÚNOSNOSTI SYSTÉMU KOTVENÍ HYDROIZOLAČNÍHO POVLAKU V NÁVRHU SKLADBY
Ing. Rober Kokta

Mechanicky kotvené hydroizolační povlaky se velmi často používají na střechách rozlehlých objektů skladovacích a výrobních hal nebo obchodních center. Zvláště na těchto rozlehlých objektech, kde je navíc obvykle veliký tlak na cenu, se vyplatí zabývat se optimalizací počtu navržených kotevních prvků.