Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2007

Ing. Martin Voltner

Při průzkumech nebo konzultacích při realizaci se často setkáváme s víceplášťovými střechami s lehkým dolním pláštěm prováděným zdola a horním pláštěm s minimálním tepelným odporem. V mnoha případech toto poměrně finančně výhodné konstrukční řešení nevedlo k uspokojivému stavu.

Dokumentace častých vad víceplášťových střech
Vybíráme z našich referencí

Rekonstrukce stávajícího objektu na polyfunkční dům. Celý komplex se po rekonstrukci bude skládat ze čtyř částí – původní historický objekt, dvě třípodlažní přístavby a podzemní garáže. V objektu jsou navrženy komerční prostory, kanceláře a byty. Vytápění pomocí kondenzačních kotlů, některé části objektu chlazené. Na objekt jsme zpracovali průkaz ENB.

polyfunkční dům v Brně

Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/02

UPLATNĚNÍ ZÁSAD SMĚRNICE ČHIS 01 V NÁVRHU HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY
Ing. Petr Hofman

Je povzbudivé sledovat, jak se stále více uplatňují hlediska spolehlivosti v úvahách projektantů, především v navrhování ochrany podzemních částí staveb před nežádoucím působením vody. Nemalou zásluhu na tom má i směrnice ČHIS 01 a osvěta v této problematice, které Česká hydroizolační společnost ČSSI mezi projektanty, členy ČKAIT, věnovala v minulých letech velké úsilí.