Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Jiří Tokar

Představení revidované ČSN 73 1901:2011 Navrhovaní střech technické veřejnosti. Použití normy je v článku ukázáno na problematice návrhu střech na namáhaní sněhem, ledem a námrazou.

navrhování střech dle nové ČSN 73 1901
Vybíráme z našich referencí

Předmětem zakázky byl objekt kulturního střediska na náměstí Osvoboditelů v Praze Radotíně. Kulturní objekt je částečně podsklepen, má dvě nadzemní podlaží a půdu a byl postaven na začátku 20. století. Uliční fasáda je výrazná a obsahuje mnoho dekorativních prvků. Projekt řešil zateplení obvodových stěn, výměnu oken, dveří, zateplení podlahy půdy nad sálem a výměnu střešní krytiny.

Kulturní středisko Koruna
Vybíráme z našich publikací
dektime 2020/11

REKONSTRUKCE OBVODOVÉHO PLÁŠTĚ VYHNÍVACÍCH NÁDRŽÍ ČISTÍRNY ODPADNÍCH VOD V PLZNI
Ing. Tomáš Ziegler

Součástí rekonstrukce čistírny odpadních vod v Plzni bylo i nové opláštění trojice samostatně stojících vyhnívacích nádrží. Jejich původní stav odpovídal době výstavby v polovině 90. let. Základním požadavkem investora bylo snížení energetických ztrát a bezproblémové fungování skladeb. Dále byl stanoven požadavek na zachování industriálního vzhledu s opláštěním ocelovými prvky vybraných barev.