Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2010
Ing. Viktor Kaulich

Vizuální stav povrchu je první informace o konstrukci fasády a může napovědět o její technické kondici. Je možné sledovat různé změny povrchu, kterými se projevují problémy skryté pod ním. Případná vada konstrukcí pod povrchem se může projevit trhlinami, výkvěty solí, výskytem plísní nebo jiných organismů, vlhkými mapami, ale také usazením prachu na povrchu fasády.

termoprecipitace
Vybíráme z našich referencí

Stavební úpravy objektu za účelem vybudování činoherního divadla. Proběhlo měření vzduchové neprůzvučnosti pro účely posouzení skladby klenbové stropní konstrukce mezi prostorem divadla a stávajícím bytem. Navržené bylo opatření, které zvyšuje neprůzvučnost. Souběžně byl v prostoru divadla proveden návrh úprav z hlediska prostorové akustiky.

Divadlo na cucky, Olomouc
Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/04

MĚŘENÍ TEPLOT OVLIVNĚNÝCH ODRAZEM SLUNEČNÍHO ZÁŘENÍ OD PROSKLENÝCH PLOCH V POLYSTYRENU NA STŘEŠE S POVLAKOVOU HYDROIZOLACÍ
Ing. Ondřej Žídek, Ing. Antonín Žák

Ing. Ondřej Židek, se ve své diplomové práci zabýval zjišťováním skutečných teplot ve hmotě tepelného izolantu a zjišťováním stavu izolantu při těchto teplotách. Zároveň se s pomocí programu DesignBuilder zabýval dynamickou simulací vlivu slunečního záření na konstrukci shodnou s experimentálním modelem.